Стреляха с пистолет срещу известния музикантМустафа Чаушев до момента не се

...
Стреляха с пистолет срещу известния музикантМустафа Чаушев до момента не се
Коментари Харесай

МВнР: Мустафа Чаушев не се е интересувал от разследването на стрелбата

Стреляха с револвер против известния музикант

Мустафа Чаушев до момента не се е интересувал от хода на разследването след стрелбата против себе си, оповестиха от българското Министерство на външните работи, предава Нова тв.

Случката е от 22 април на път за Истанбул, а патронът е минал на сантиметри от главата на музиканта. С него в колата са били брачната половинка му и щерка му. До стрелбата се стигнало, откакто час преди този момент на българо-турската граница Мустафа Чаушев направил забележка на турски жител, че го прережда на опашката на граничния пункт.

По информция от външното ни министерство и трите ни задачи в Турция са били наясно със случая. Съдействали са от Генералното консулство в Истанбул. Оттам настояват, че не са пренасочвали фамилията на Мусстафа Чаушев към Анкара, а те сами решили да потърсят помощ и там. В Анкара са разговаряли с охранителя, който им обяснил, че най-лесно могат да им оказват помощ в Истанбул. При идващ диалог с българския консул в Истанбул самият той е алармирал турската жандармерия и е изискал бързо следствие по случая.

По данни на външното ни министерство Чаушев не е изискал да подаде тъжба и досега не се е интересувал от хода на следствието.

Повече гледайте във видеото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР